Scrappa!!

Måste bara säga tack till EN LITEN BUTIK för en trevlig dag den 9/5 då vi satt några stycken i lokstallarna.. det var en helt underbar dag.
Det roligaste var att man kom igång igen... det har varit lite förmycke av allt ett tag nu så tiden och energin har inte räckt till att sätta sig ner och scrappa..
Även om man nu igentligen ska göra det för att samla energi men det är inte alltid lätt.

Men TACK igen hoppas att vi gör om det snart..

Tisdag

Tjena gott folk!
Tänk vad tiden går.. Vi är inne i mitten av Maj.. i alla fall om man tittar i almenackan, för tittar man på vädret så skulle man kunna tro att det är i mitten av april.
Imorse var det ändå något bättre det var +4 och SOOOOL så man kan nog hoppas på en ganska så bra dag.
I helgen som var hade vi bara runt 6-8 grader och regn, blåst så då åkte vinterjackan fram igen.
Man kan ju alltid hoppas på att om våren är så här kall så får vi en bra sommar med sol och värme.

Vi har jobbat med båten nu i några veckor(känns det som i alla fall) och den är strax klar det är lite små saker som fortfarande ska göras.. som att tvätta fönster och packa i alla saker som man kan behöva när man åker ut med båten... så snart kan den vi skicka i den i havet.


Ihelgen hände en liten olycka... barnen for runt och råkade tippa ett glas med Cola i den ena datorn, så nu fungerar inte den... har i och för sig inte vågat testa. pratade med en kille om detta och han tyckte att vi inte skulle testa innan vi hade tömt hårddisken.. risken finnstydligen att den kan (om den nu är hel) gå sönder helt. Så vi får avvakta tills de har kollat om det går att spara ner mina BILDER..

Ja se hur det kan gå..

RSS 2.0